Toltarieven Frankrijk

 

Wat kost het nou om gebruik te maken van de tolwegen in Frankrijk? Op deze pagina geven wij daar een antwoord op. Wij zullen enkele bekende vakantieroutes tonen en aangeven wat je aan tol moet betalen op deze routes.

Als je van Amsterdam naar Nice wilt rijden met een caravan dan ben je ongeveer 105 euro kwijt. Je rijd dan via Luxemburg en Lyon. Indien je geen caravan hebt dan betaal je ongeveer 70 euro.

Een andere bekende route die door veel Nederlanders wordt gereden is van Amsterdam naar Bordeaux. Als je rijd met een caravan dan ben je voor deze route ongeveer 105 euro kwijt. Zonder caravan betaal je ongeveer 65 euro.

De derde route waar je tol voor betaalt is van Amsterdam naar Clermont-Ferran. Je rijd dan via Parijs. Als je geen caravan hebt betaal je ongeveer 50 euro. Rijd je wel met een caravan dan betaal je ongeveer 75 euro.

Dit waren enkele voorbeelden van bekende routes die veel Nederlanders rijden. Je hebt nu een idee gekregen van de tolprijzen die gelden in Frankrijk. Als je van plan bent om één van deze routes te rijden, houd er dan rekening mee dat je deze prijzen moet betalen indien je over de tolwegen heen rijd.